U kunt bij ons terecht voor het indienen van de volgende belasting aangiften. Klik op de door u gewenste aangifte voor meer informatie.

Inkomstenbelasting –  Vanaf 2014 moet u ieder jaar voor 1 mei uw belastingaangifte indienen. Hierbij kan u veel uit handen genomen worden indien een professionele adviseur deze voor u indient.  Wij vragen voor u automatisch extra tijd aan zodat u niet gehaast uw aangifte hoeft in te dienen. We overdenken met u diverse opties en lopen met u alle mogelijke aftrekposten langs.

Omzetbelasting – In de aangifte omzetbelasting geeft u uw omzet voor de betreffende periode op aan de belastingdienst. Elk bedrijf die btw plichtig is dient elke maand/ kwartaal of jaar een aangifte omzetbelasting in te dienen. Wij kunnen deze aangifte elke termijn indienen. Tevens herinneren wij u aan de deadline hiervoor.

Vennootschapsbelasting – De vennootschapsbelasting is verplicht voor de B.V. ’s. Deze dient elk jaar ingediend te worden voor 1 juni.

Loonbelasting – Elk bedrijf wat personeel in dienst heeft is verplicht loonbelasting af te dragen. Dit gebeurt elke maand waarin loon wordt uitgekeerd.